Hvem står bak dine solide forbindelser?

20. desember 2017

Det krever mennesker med engasjement, faglig dyktighet og sans for kvalitet, når man jobber for å bli den foretrukne profesjonelle samarbeidspartner for landets gulvleggere, flisleggere og malere. Derfor setter vi også fokus på ansiktene bak ARDEX – helt fra produksjon på fabrikken, ordrehåndtering, markedsføring og teknisk rådgivning.
Oppskriften på de riktige kvalitetsløsningene starter ikke med materialene, men med de rette menneskene. Uansett om du er profesjonell gulvlegger, flislegger eller maler, er det menneskene som hver dag arbeider ute hos kundene, som utgjør kjernen i firmaet og står som garantist for godt håndverk. Slik er det også i ARDEX – menneskene som håndterer hele forsyningskjeden, fra produksjon på fabrikken til varene står på kundens lager eller byggeplass.

Alle ledd i forsyningskjeden er like viktige
Vi jobber for målet om å være den foretrukne profesjonelle samarbeidspartneren for landets gulvleggere, flisleggere og malere. Det krever mennesker med engasjement, faglig dyktighet og sans for kvalitet. Et viktig moment her er at alle ledd i forsyningskjeden er like viktige, for at du som kunde oppnår det resultatet du ønsker. Den service og knowhow som sikrer effektiv ordrebehandling og hurtig levering, er en like viktig del hos ARDEX som selve produktene og vår tekniske rådgiving.

Mye mer enn bare grått pulver
Alle våre medarbeidere innenfor de ulike områdene, fra administrasjon, produksjon og salg arbeider sammen for å sikre deg de beste kvalitetsløsninger hele veien, fra bestilling til levering.

I hele prosjektet holdes det fokus på det personlige aspekt i den profesjonelle relasjon for godt utført arbeid, kommer ikke av ekstremt høy produktkvalitet alene. Faktorer som samarbeid og kommunikasjon på tvers av fagområder, fyller mer og mer i et vellykket prosjekt. Derfor blir det også større fokus på de personer man samarbeider med. ARDEX er mye mer enn bare grått pulver! Vi er også mange engasjerte medarbeidere som ønsker et optimalt resultat for våre kunder – hver gang!