ARDEX

Velkommen til

ARDEX

Produsent av høykvalitets gulv- og flisprodukter

ARDEX

ARDEX – tradisjon og innovasjon

ARDEX er i dag et velkjent varemerke over hele verden. En av verdens mest fremgangsrike produsenter av hurtige sparkel-, støpe-, fugemasser og flislim. ARDEX prøver alltid å få innovasjon og tradisjon til å gå hånd i hånd.

I ARDEX-konsernet har vi over 60 års erfaring med sparkelmasser og flislim. Vi nøyer oss ikke bare med å tilpasse oss nye krav, men satser også intensivt på forskning og utvikling for å kunne tilby deg produkter som både letter ditt arbeid og gir deg tidsgevinster.

Vårt sterke ARDEX-sortiment er et av bevisene på det. Hvert ARDEX-produkt bygger på unike egenskaper. De er lettere å arbeide med, presterer mer og gir lavere totalomkostninger. Samtidig inngår produktene i et komplett system, som tilsammen gir et sluttresultat utover det vanlige.

Fokus på utvikling av nye produkter, sammen med vår knowhow og erfaring, skaper produkter og service som fokuserer på kundens behov. Både løsninger og produktsystemer vil alltid være tilpasset den enkelte situasjon, og derfor er ARDEX en god partner ved nybygg eller renovering.

ARDEX Skandinavia

I Norge markedsføres ARDEX av ARDEX SKANDINAVIA AS, et av det tyske ARDEX GmbH’s 10 datterselskaper verden over. I over 45 år har vi forsynt norske håndverkere med ARDEX-produkter. Vi er i dag 10 ansatte i Ardex Norge, som arbeider med salg og markedsføring. Målgruppen er den profesjonelle håndverker for gulv-, flis-, murer-, bygge- og malerbransjen.

Våre produkter lagerføres av utvalgte forhandlere, som står inne for leveringsdyktighet landet over. Vi i ARDEX konsentrerer oss mest om teknikk, support og opplæring av bransjen via en omfattende kursvirksomhet fra vårt kurssenter i Oslo. Til dette har vi 6 tekniske rådgivere, som alltid befinner seg midt i begivenhetene, og som hurtig yter både teknisk og praktisk hjelp til entreprenører og forhandlere.