Covid-19

28. januar 2021

Dugnaden er ikke over ennå! Vi må fortsatt stå sammen om å holde avstand. Derfor forholder vi oss til de enhver tid gjeldende lover og retningslinjer, regionalt og nasjonalt, gitt av helsemyndighetene.

Vårt kontor i Oslo er derfor stengt for besøkende og administrasjonen jobber fra hjemmekontor. Våre kurssentre i Oslo, Bergen og Trondhjem er også stengt. ARDEX produserer og leverer som normalt fra fabrikken i Danmark og fra vårt lager i Oslo.

Tiltak knyttet til smittevern tilpasses kontinuerlig, basert på helsemyndighetenes retningslinjer til enhver tid, slik at sikkerheten ivaretas for våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Ring eller skriv til oss, som du pleier!

Så langt det lar seg gjøre holder vi hjulene i gang fra våre hjemmekontor i hele landet. Det betyr at vi kan serve deg som vi pleier i forhold til bestilling av varer og teknisk rådgivning. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller behov for et godt råd. Dersom det er behov for praktisk rådgivning ute på byggeplassen vil dette kunne gjennomføres, hvor vi tar hensyn til anbefalingene fra helsemyndighetene. Vi er der for deg og ønsker å bidra til at dine prosjekter ikke stopper opp eller går galt.

Kontakt oss:

https://www.ardex.no/ardex/kontakt-oss/

Les mer om råd og informasjon til befolkningen:

https://www.fhi.no/