ARDEX – komplett på digitale flater

1. desember 2018

Du trenger kun én…
ARDEX APP´n erstattes nå med NYE www.ardex.no!
Nye nettsider styrker produktkjennskap og viten på alle enheter

Nå er teknisk produktinfo, dokumentasjon, brosjyrer, forbruksberegning og mye mer, bare noen klikk unna: Vår nye intuitive nettside tilpasser seg automatisk din enhet, uansett om du står med mobilen eller nettbrettet i hånden på byggeplassen, eller sitter foran PC’ n på kontoret.

Byggebransjen digitaliseres med raske skritt, og nå får også gulvleggerne, flisleggerne og malerne flere muligheter for å gjøre arbeidsdagen enklere med mobilen, nettbrettet eller PC’ n: Vi har nemlig lansert en helt ny nettside, som i et brukervennlig og intuitivt design gjør all relevant info om våre løsninger, enkelt tilgjengelig 24 timer i døgnet.

– Det er ingen tvil om at, uansett om du er utførende eller prosjekterende, så fyller digitale løsninger arbeidsdagen mer og mer. Derfor er det viktig, at vi som leverandør understøtter utviklingen og gjør vårt beste for å hjelpe deg, slik at du får en så effektiv hverdag som mulig.

En effektiv og tidsbesparende digital løsning

Den nye nettsiden fra ARDEX er laget i et responsivt design og tilpasser seg derfor automatisk den enheten, du bruker – uansett om det er en smarttelefon eller et nettbrett på selve byggeplassen, eller en PC på kontoret. Nettsiden er derfor designet med fokus på at brukerne så raskt og enkelt som mulig, skal kunne finne nettopp den informasjonen, de har behov for. Derfor er det f.eks. kun få klikk fra forsiden til de enkelte produktsider, som på en oversiktlig måte samler teknisk produktinfo og dokumentasjon.

Her finnes også en forbrukskalkulator, som gjør det enkelt å få et overslag over mengden som skal brukes av et gitt produkt, for å løse en spesifikk oppgave. Man kan f.eks. bare ved å taste inn antall kvadratmeter samt flisens og fugens størrelse, få en rask beregning av antall sekker flislim, som kreves til en jobb.

Nettsiden gir også rask tilgang til nedlasting av tekniske brosjyrer, sjekklister, monteringsveiledninger og nyttige tips & triks. Håndverkere bruker spesielt mobiltelefonen som en naturlig del av verktøykassen, og vi har derfor utviklet den nye nettsiden som svar på behovet for effektive og tidsbesparende digitale løsninger, som gjør det enklere å optimere arbeidsdagen.